СЪСТАВ: Цветове от невен.

ПОКАЗАНИЯ: За лечение при ревматични заболявания, артрит, артроза, ставен ревматизъм; при кожни заболявания: обриви, екземи, пингментни пента; при чернодробни заболявания и прегънат жлъчен мехур с болки, гадене и повръщане; при обострен гастрит, язва и повишено кръвно налягане; при маточни кръвоизливи и обилна менструация.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца 3 пъти по 1 таблетка дневно. За възрастни 3 пъти по 2 таблетки дневно.

Как действа?

Невен подобрява функцията на черния дроб и жлъчния мехур. Оспокоява нервния стомах. Възстановява двигателния тонус и премахва ставните болки. Подобрява косата и кожата.

Как и колко може да се приема?

Невен се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3x1 таблетки . Благоприятното действие на Невен проявява след 2-та седмица на приема. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 3-4 месеца).

Състав

/1 табл. в мг./
Инулин 175 мг. Невен 325 мг.

Билката, която се използва в Невен е екологично чиста. Събирана е в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Тя е подготвена за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори. Инулинът е пребиотик, който се получава от растението цикория и представлява диетични, разтворими фибри с много положителни ефекти върху здравето. С приемането на инулин се : повишава усвояването на микроелементите - Ca, Mg, Fe и Zn; укрепва костно - ставния апарат; балансира киселинността в стомаха; повишава имунитета; подпомага развитието на полезните бактерии - Lactobacillus и Bifidus. В дебелото черво инулина продуцира бутирова киселина, която има антиканцерогенно действие.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Невен няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна.Предозиране на Невен не може да се получи. Невен не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Невен може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Хепатостим".
 

Здравни новини

Реклама