СЪСТАВ: Хмел, розмарин, мента, лавандула, жълт кантарион, великденче, върбинка, глог, валериана, страшниче, маточина, жълта комунига, босилек, кафяви водорасли.

ПОКАЗАНИЯ: За лечение при всички форми на невроза, депресия, страхова невроза, безсъние, мозъчна умора, главоболие, безпокойство, световъртеж, вегетативна дистония и нарушено кръвоснабдяване на крайниците, епилепсия, хронична умора и ежедневен стрес.

ДОЗИРОВКА И ПРИЛОЖЕНИЕ: За деца 3 пъти по 1 таблетка дневно. За възрастни 3 пъти по 2 таблетки дневно.

Как действа?

Невролаксин плюс е билков продукт за лечение на нервната система. Подходящ е при неврози, депресия, вегетативна дистония, безсъние, апатия и тревожност. Релаксира организма при ежедневен стрес и умствено претоварване. Невролаксин плюс възстановява спокойствието и психическия комфорт.

Как и колко може да се приема?

Невролаксин Плюс се приема от 3 до 6 таблетки дневно след хранене, а поддържащата доза препоръчана от Д-р Тошков е 3 таблетки дневно. Благоприятното действие на Невролаксин Плюс върху нервната система в повечето случаи се проявява още след 3-ти-4-ти ден на приема и в по-редки случаи - след 10-тия ден. За постигане на траен резултат е необходимо продължителното му приемане (поне 2 - 4 месеца).

Състав

/1 табл. в мг./
Глог 26 мг. Маточина 26 мг.
Великденче 26 мг. Розмарин 26 мг.
Хмел 26 мг. Жълт кантарион 29 мг.
Върбинка 29 мг. Валериана 31 мг.
Жълта комунига 21 мг. Лавандула 32 мг.
Мента 32 мг. Инулин 175 мг.
Кафяви водорасли 21 мг.

Билките, които се използват във Невролаксин Плюс са екологично чисти. Събирани са в най-чистите райони на България - планините Родопи, Рила, Пирин и Стара Планина. Те са подготвени за максимално лесен прием от всеки пациент. В продукта не се влагат консерванти, оцветители и стабилизатори.

Какво е Инулин и как действа ?

Инулин - важна съставна част в изработването на билковия продукт, който е натурален извлек от растението цикория. Инулин е пребиотик който подпомага развитието на Bifidus бактериите в храносмилателния тракт. Когато човек приема инулин повишава за 14 дни с 70 % количеството на Bifidus бактериите и подобрява с 50 % усвояемостта на микроелементите калций, магнезий и желязо. Това прави инулина незаменим помощник при лечение на дисбактериоза и остеопороза.

Има ли нежелателни и странични ефекти?

Невролаксин Плюс няма нежелателни и странични ефекти. Продуктът се предлага на пазара от 8 години и поносимостта към него е доказано положителна. Предозиране на Невролаксин Плюс не може да се получи. Невролаксин Плюс не може да ви навреди, защото е истински натурален продукт, полезен за вашето здраве. Към него не се създава зависимост и не се наблюдават токсични и алергични реакции.

Възможно ли е комбинирането с други лекарствени средства или билки?

Невролаксин Плюс може да се комбинира със всички назначени лекарства от вашия лекуващ лекар, както и с други билкови продукти, които приемате. Особено подходяща е комбинацията с таблетките „Глог, Мента, Валериана".
 

Здравни новини

Реклама