Дългата коса при мъжете

Дългата коса при мъжете винаги е била хит. Но, тя не отива на всеки мъж и не се поддържа лесно естествено. Освен това, за да имате дълга коса трябва да си я пуснете да расте, което е доста труден момент докато се постигне крайната цел. Запомнете само лозунга: "Не – на конската опашка!"
Това очевидно няма да бъде лесна задача особено ако са с къса стилизирана прическа и изведнъж искат на 180 градуса да сменят външния си вид.
За тези мъже, които им е за първи път да искат дълга коса да знаят, че може да ги обземе страх от този процес особено ако не сте имали дължина на косата си под яката на ризата.

С малко търпение и повечко грижи с правилните продукти и с честите подравнявания на косата вие можете да преминете безболезнено през този процес и да се сдобиете с една дълга, здрава и красива коса без да усетите. Не забравяйте, че ще ви отнеме най – малко 6 месеца докато косата ви мине в графата дълга, затова се въоръжете с търпение.

Съвети за дълга коса:

* Когато косата ви порасте малко не се изкушавайте да я отрежете под линия някъде между долната част на ухото и челюстта. Това няма да подобри визията ви само ще я влоши, просто ползвайте стилизатори докато мине процесът.

* Кажете на фризьора си да смекчи ръбовете на косата ви или с други думи да отнеме от обема на краищата – да ги поизтъни. Така косата ще се отдръпне от лицето и няма да изглеждате странно.

* Дългата коса при мъжете трябва да бъде чиста дълга коса – никакви етажи, изкосявания и други заигравания, които са присъщи за жените.

* Опитайте се да поддържате баланс между предната, страничната и задната дължина на косата, за да няма екстремни разлики в дължината.

* Въпреки че растящата коса има нужда от някакъв стилизиращ продукт, внимавайте, не прекалявайте с него.

 
Грешки в стила на обличане при мъжете Кожено яке тип сако Коженото яке тип сако е доста стилен избор, стига...
Как да се обличате според телосложението Без значение дали сте мъж или жена, тоалетът за вашия тип тяло е важен,...
Най – популярните модели часовници на Tissot Ранг на продажби: 1173 сред часовниците Вид: Тissot Модел:...

Реклама