Фитнес за жени

Категория фитнес за жени. Особености на женския фитнес. Как да тренират жените. Видове упражнения и фитнес тренировки за жени. Направете желаното тяло. Направете малка талия и покажете релефен корем.

Защо трябва да тичате

Бягането е свързвано с доста полза за здравето.
Ето ви шест причини, за да излезете навън да потичате:

Толкова е лесно
Вярно е, че с някои хай тек съоръжения ще тичате по – забавно, но тук при класическото бягане всичко от което имате нужда е чифт удобни маратонки, подходящи дрехи и... това е. Излизате на пътя и нещата са ясни.

Продължава...
 
Съвети за бягащи

1. Приемете предизвикателството
"Всеки е атлет, но някои от нас са обучени, а други не са." - Д-р. Джордж Шиън, бегач / писател / философ.

2. Хвърляйте се в това начинание смело
"Бягането от 8 до 15 мили на седмица значително увеличава аеробния капацитет и положително въздействие на организма, и премахва много от коронарните рискови фактори". - Д-р. Кенет Купър.

3. Следете минутите, не милите/ километрите
"Най-голямата грешка, която правят бягащите пътеки е, че са склонни да дават милите, които сте избягали – 1 миля, 2 мили, 3 мили. А трябва да се мисли в минути, а не в мили." - Бъд Коутс, четири пъти американския олимпийски маратонец.

Продължава...
 
Фитнес програма за тичане

Ако можете да тичате за около 30 минути равномерно – при средна скорост – този фитнес план е за вас. Увеличавайте плавно времето за тичане с 5 мин. на седмица. Така в края на шеста седмици ще бъде в състояние да тичате пълен час на пътя и ще бъдете с поне с 5 килограма по – леки.

Тичайте с темпо, с което се чувствате комфортно. Оставете си един ден в седмицата, в който да почивате – мускулите трябва да се възстановяват от натоварването. И не забравяйте да се разтягате и загрявате преди всяка тренировка.

Първа седмица

Продължава...
 


Страница 1 от 30
Упражнения за бедрата Клякане Целите бедра – 8/ 10 повторения в серия Вземете зад врата си...
Препарати за релеф - "фет бърнъри" 1. Описание на продуктите и начин на употреба Името на продуктите...
Как да се отървете бързо от излишните килограми Искате да се отървете бързо от няколко килограма? Има различни начина...

Реклама