Хороскоп

Седмичен хороскоп | Подробен хороскоп | Класически хороскоп
Хороскопи за мъже и жени, любовни хороскопи, хороскопи за съвместимост. Характер според зодията. Какъв си и какъв можеш да бъдеш според зодията си. Какво ни очаква според зодията. Как ни влияят планетите. Хороскоп според рождената дата. Значение на датата и месеца на раждане. Зодии, зодиакални знаци. Разлики между различните зодии. Съвместими ли сте с своя партньор. Научете повече за своята половинка чрез зодията и.

Към кого сред зодиите можете да се обърнете за съвет?

Обърнете се към Овена, когато искате бърз съвет. Но не забравяйте, че техните съвети са бързи и не добре обмислени в дългосрочен план. Също така бъдете подготвени и за определена липса на интерес от тяхна страна. Но, те дават адекватни според ситуацията съвети, които са искрени и честни, а не прикрити с користна цел.

Съветите на Телците често са силно обременени с традицията. Въпреки това, ако Телец ви даде съвет (а те не винаги дават), можете да бъдете сигурни, че ще е доста стойностен съвет за него и за вас. Телците мислят в перспектива и са доста търпеливи, затова техните съвети си струват. Те са практични и логични.

Продължава...
 

Слънцето като планета от астрологията представлява волята ни за живот и творческа сила. Защото планетите се въртят около Слънцето в нашата слънчева система – то е източник на енергия, на живот.

Слънцето е нашето его. То е нашата идентичност и представлява себереализацията на човека. Всички отговори на въпроса Кои сте вие ще бъдат описани в Слънцето – професия, статистически данни, темперамент и т.н. То също представлява цялостната ни жизненост.

Продължава...
 

Астрологията е една от най-древните философии продължаваща да съществува на този свят. Някои изчисляват, че тя е на повече от 3000 години, но скорошно проучване по езотерични вярвания казва, че е по – стара и от 3000 години. И до днес астрологията е била използвана за предсказване на бъдещето – резултатът от войните, икономическите тенденции и личният живот на хората.
Навсякъде по света, фермерите знаят, че за голяма част от културите, реколтата се събира през есента и се посява през пролетта. Но в някои региони, няма разлика между сезоните и различните съзвездия казвали какъв сезон е.

Продължава...
 


Страница 1 от 27
Почеркът показва какъв е характера на човека Да, вярно е. И наблюденията го доказват. Почеркът издава характера на...
Зодиакалните знаци и лошите навици Колко вярвате в зодиите? Вярвате ли, че до известна степен характерът...
Астрология и съвместимост Хороскопът на "любовна" съвместимост не е мистика, а точна наука...

Още хороскопи

Реклама